Streekstad Centraal

Gemeente Langedijk heeft een videoboodschap van burgemeester Leontien Kompier via sociale media verspreid, waarin ze alle inwoners aanspoort om in deze coronatijd vol te houden en toch zoveel mogelijk van de feestdagen te genieten.

"Lieve Langedijkers, eerlijk gezegd heb ik best lang moeten nadenken over wat ik tegen u zou kunnen zeggen in deze kerstperiode", begint Kompier. "Het liefst zou ik u gewoon fijne feestdagen willen wensen, maar 2020 is helaas geen gewoon jaar. Ook in Langedijk zie ik dat er ondernemers zijn die zich zorgen maken over hun onderneming, zie ik mensen die eenzaam zijn. Zie ik jongeren die ervan balen dat ze niks meer kunnen. Graag wil ik u een hart onder de riem steken, want gelukkig zie ik ook heel veel veerkracht bij ons in Langedijk. Ik zie dat mensen voor elkaar zorgen, mensen oog en oor voor elkaar hebben, en dat heel erg lang al kunnen volhouden."

"Maar helaas, we zijn er nog net niet, we moeten nog even door", vervolgt de burgemeester sober. "Daarom hoop ik dat we met elkaar de schouders eronder kunnen blijven zetten en nog even kunnen doorzetten, en door deze periode heen komen. Hoe u de feestdagen ook gaat vieren, lieve Langedijkers, het zal anders zijn dan anders. Maar desalniettemin wens ik u, namens het gemeentebestuur, hele fijne feestdagen."

De video is onder andere te zien op twitter.com/GemLdijk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl