Streekstad Centraal

Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee heeft vanwege de nieuwe lockdown in verband met het coronavirus zijn deuren per direct gesloten. Boekingen tot en met 19 januari worden geannuleerd.

Volgens Nan had Zuiderduin weinig keus. "In het dorp zit verder ook nagenoeg alles dicht. Er is bijna niks open. Als de gasten niet in het restaurant, de pub, de brasserie en de sauna terecht kunnen, en hier alleen kunnen slapen, is het niet de hotelbeleving die we willen bieden. Dus gaan we dicht", aldus woordvoerder Richard Nan van hotel Zuiderduin.

Alle reserveringen voor de komende vijf weken worden nu door medewerkers van het hotel, met 365 kamers een grote in de regio, afgebeld. "Het gaat om honderden telefoontjes. Direct na de toespraak van de minister-president zijn we de gasten gaan bellen die vandaag zouden aankomen. De rest wordt afgehandeld op volgorde van aankomstdatum."

Boekers krijgen de keuze of zij de datum van hun verblijf willen verschuiven of hun geld teruggestort willen krijgen. "Over het algemeen hebben zij er alle begrip voor. Gezien de omstandigheden wordt ons besluit en de geboden oplossingen positief gewaardeerd."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl