Streekstad Centraal

Alkmaar Marketing en Reclame aan de Kust gaan samen de komende jaren de gemeenten Castricum en Bergen bij de toeristische doelgroep op de kaart zetten. Dat is de uitkomst van de Europese aanbesteding die werkorganisatie BUCH uitschreef. De combinatie Alkmaar Marketing en Reclame aan de Kust veroverde de opdracht vooral vanwege hun kennis en kwaliteit.

Het contract tussen Reclame aan de Kust en gemeente Castricum loopt in januari afloopt en Bergen zocht ook naar een partner.  Ze vroegen marketeers om een plan met vijf onderdelen: lokale kennis & netwerk, casus marketingcampagne, kennis & ervaring, duurzaamheid & SROI en prijs. Zeven partijen stuurden een voorstel in, waaronder de uiteindelijk winnende combinatie.

“We zijn blij dat gemeente Castricum wederom voor ons heeft gekozen. Dit laat zien dat we kwalitatief goed werk leveren en op de juiste weg zijn", vertelt creatief directeur Stefan Weijman van Reclame aan de Kust. "De marketingkennis en ervaring van Alkmaar Marketing zijn een mooie aanvulling op onze dienstverlening. We laten, gezamenlijk met ondernemers en bewoners, graag aan alle bezoekers zien hoe onderscheidend de gemeenten Castricum en Bergen zijn als plek om te recreëren en meerdaags te bezoeken."

BUCH-beleidsmedewerker Saskia Engelhart: “Wij zijn erg blij dat de combinatie Alkmaar Marketing en Reclame aan de Kust de aanbesteding gewonnen heeft. Bij toeristische marketing zijn lokale kennis en een goed lokaal netwerk een must. Zij hebben deze. Met de aanvulling van Alkmaar Marketing wordt de dienstverlening naar mijn mening naar een hoger plan getild.”

Wethouder Erik Bekkering uit Bergen: “Onze gemeente heeft veel aantrekkelijks te bieden: natuur, cultuur en gastheerschap. Ik ben blij dat we hieraan samen met Alkmaar Marketing en Reclame aan de Kust verder invulling gaan geven.”

Ger Welbers, directeur Alkmaar Marketing: “Gebieds- en citymarketing is geen sprint maar een marathon. Wij geloven erin dat de beste resultaten kunnen worden bereikt door met de sterkste partijen intensief samen te werken met als doel Castricum en Bergen nog beter op de kaart te zetten bij bezoekers. Dat gaan Reclame aan de Kust en Alkmaar Marketing doen, samen met ondernemers en bewoners, waarbij de verschillende expertises elkaar prachtig aanvullen.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl