Streekstad Centraal
00:00
55
00:00

De burgemeester van Alkmaar heeft al een heleboel tekeningen gekregen om aan Sinterklaas te geven. In een videobericht vertelt Emile Roemer over de inzendactie en roept hij kinderen, die nog geen tekening hebben ingezonden, op om dat ook nog te doen. Donderdag 3 december gaat hij ze allemaal aan de Sint overhandigen en daar wordt ook een video van gemaakt.

"Weet je, ik zit hier als burgemeester nou zo te genieten hè", zegt burgemeester Roemer aan het begin van de video. "Ik heb al een heleboel prachtige tekeningen gekregen die allemaal bedoeld zijn voor Sinterklaas". Hij heeft er een aantal voor zijn neus om te bewonderen.

"Dat is natuurlijk eigenlijk wel heel raar hè, dat dat via de burgemeester moet lopen", vervolgt de burgemeester. "Maar het is ook een heel raar jaar geweest met die corona". Hij betreurt ook dat er dit jaar geen intocht in Alkmaar is geweest. "We moeten het allemaal op een heel andere manier doen. Daarom hebben we wel hele fijne afspraken met Sinterklaas gemaakt. En een van die afspraken is dat jullie allemaal prachtige tekeningen mogen maken, want die wil Sinterklaas nog heel graag hebben. En als jullie er nou voor zorgen dat die bij mij als burgemeester van Alkmaar komen, dan zorg ik ervoor dat ze ook allemaal bij Sinterklaas gaan komen."

Tekeningen kunnen tot donderdag 3 december, met naam erbij natuurlijk, in de brievenbus van het stadhuis in de Langestraat worden gestopt of gedigitaliseerd / gefotografeerd worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl