Streekstad Centraal

De Laat Oost wordt een place to be in Alkmaar, met een evenwichtige combinatie van ambacht, cultuur, wonen, speciaalzaken én beleving. Dat is de visie van locatietheatergroep Karavaan en Urban Nomads Club, die zich er recent hebben gevestigd. De partners hebben voor de ontwikkeling van de omgeving van de Laat Oost tot het 'Laatkwartier' een aanvraag gedaan bij het Stimuleringsfonds van de gemeente.

Het Laatkwartier groeit in de visie van Karavaan en Urban Nomads Club, met inbreng van bewoners en ondernemers, uit tot een eigenzinnig stukje stad. 
Het Laatkwartier als nieuwe toegangspoort naar de binnenstad, als een innovatieve en creatieve plek waar veel te ontdekken valt, als aantrekkelijke schakel tussen enerzijds de binnenstad en anderzijds het Bolwerk, de Turfmarkt en de Schelphoek.

Beide initiatiefnemers vinden het tijd om de handen uit de mouwen te steken en zijn onder het credo 'we beginnen gewoon' al druk in de weer met het aantrekken van 'Laatmakers', oftewel partijen die willen meebouwen aan het Laatkwartier. Volgens de twee zijn veel ondernemers en de bewonersvereniging Hart van Alkmaar al aan boord gestapt.

Wie graag op de hoogte gehouden wil worden over de plannen en ontwikkelingen, of zelf Laatmaker wil worden, kan Els Schipper mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl