Streekstad Centraal

Opnieuw is een vrouw in Alkmaar op de billen gemept door een fietser. Een 26-jarige hardloopster werd dinsdag rond 17:30 uur slachtoffer op het fietspad langs de Hertog Aalbrechtweg, niet ver van station Alkmaar Noord. Dit werd dinsdagavond gemeld in Opsporing Verzocht. Tijdens de uitzending deden nog eens twee vrouwen melding. Het zijn er nu totaal 23, waarvan er zeven aangifte deden.

De plaats is opmerkelijk, want alle eerdere incidenten deden zich voor in de omgeving van Park Rekerhout of op het Achtergeestpad, op eentje na. De eerste uitzondering was de Herenweg, eveneens tussen de twee favoriete locaties in. Wel wat de man weer gekleed in een zwarte jas met capuchon over zijn hoofd. Deze keer reed de aanrander op een herenfiets, eerder is ook al een opoefiets gebruikt.

Veel meer is niet bekend over de dader, omdat hij zijn hoofd bedekt met zijn capuchon en op de fiets zit. Hij wordt geschat tussen de 20 en 30 jaar en tussen 1,80 en 1,95 meter lang. Eén slachtoffer had het over een man met kort donker haar en een nerd-achtig uiterlijk.

Naast twee slachtoffers van aanranding meldde zich bij Opsporing Verzocht ook een getuige, die de man op de Hertog Aalbrechtweg zag fietsen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl