Zaterdag 28 november start Team Victrix met de allereerste 'Kerstbomen Fair Drive-Thru' van Nederland. Buiten bij de sportschool aan de Helderseweg kan je vier zaterdagen lang het échte kerstgevoel gewoon vanuit je auto coronaproof in huis halen. Ook aan de kids is gedacht. Voor hen is er een kleurplatenwedstrijd met leuke prijzen.

Team Victrix heeft een rijroute uitgestippeld langs prachtige Nordmann kerstbomen en kraampjes van Alkmaarse ondernemers. Zo staat Smoking Buddha langs de kant met hun fantastische smoker om BBQ-hapjes en borrelpakketten. Wijntjeproeven.nl biedt wijnpakketten aan, JouwBox staat er met een pakket natuurlijke producten, speciaal voor de Drive-Thru geselecteerd door gezondheidsdeskundigen. Studio Ro Smit verkoopt mooie cadeaus voor onder de boom en je kunt in de Drive-Thru natuurlijk bomen, kerstversiering, glühwijn en warme choco vinden.

Om het geheel nog meer in kerstsferen te brengen staat er de hele dag een DJ die gezellige kerstplaten draait.

De Kerstbomen Fair Drive-Thru is vier zaterdagen lang van 13:00 tot 18:00 uur. Bomen zijn vooraf te bestellen tot 28 november via shop.teamvictrix.nl/product-categorie/kerst/ met code KERSTBOOM10. Via de website zijn ook andere producten van deelnemers te koop.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl