Streekstad Centraal

Opnieuw is een vrouw in Alkmaar aangerand door een fietsende man, die er daarna snel vandoor ging. De 37-jarige vrouw was donderdag rond 18:20 uur aan het joggen op het Heukelspad in Park Rekerhout en het gebeurde vlak voor de bocht naar het Jan Arentsz College. De man was zwart gekleed, had een capuchon op en reed op een zwarte opoefiets. Hij fietste hard weg in de richting van de school.

Sinds september staat de teller bij de politie inmiddels op 20 meldingen en zeven aangiften van aanranding. Telkens is het slachtoffer van achteren benaderd en bij het passeren op de billen geslagen. De dader probeert dit te doen als er geen getuigen zijn. Daarna fietst hij snel weg. Het merendeel van de gedupeerde vrouwen was aan het wandelen of aan het joggen. De aanrandingen vonden plaats op of nabij het Achtergeestpad en Park Rekerhout, en een keer op de Herenweg. De dagen en tijdstippen verschillen. Vermoedelijk gaat het om één dader.

Sinds de eerste meldingen in september doet de politie uitgebreid onderzoek, inclusief sporenonderzoeken, buurtonderzoeken en het bekijken van beschikbare camerabeelden. Ook wordt opvallend en onopvallend gesurveilleerd. Maar tot nu toe zonder resultaat. Het signalement is summier omdat de dader telkens snel wegfietst en zijn capuchon op heeft.

De dader is een blanke man van tussen de 1,80m en 1,95m lang en tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij draagt telkens een (zwarte) hoodie of capuchon. Een van de slachtoffers sprak van een nerd-achtig persoon met kort donker haar.

De politie doet wederom een oproep aan eventuele getuigen en mensen met camerabeelden van de aanrandingen. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (foto: Google)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl