Streekstad Centraal

Het Alkmaarse Ringerskwartier gaat er straks compleet anders uitzien. Er zijn ontwerptekeningen gemaakt waar de gemeente positief op reageerde en het college heeft ingestemd met het voorontwerp-bestemmingsplan. Dit plan ligt sinds 5 november ter inzage. Voor een overzicht wordt maandagavond 16 november vanaf 19:30 uur een digitale inloopbijeenkomst gehouden via Zoom.

Gebiedsontwikkelaar BPD zal in nauwe samenwerking met gemeente Alkmaar een presentatie geven over de plannen. De avond start met de vertoning van een video waarin betrokken partijen toelichting geven op de ontwerpen, de stand van zaken en de planning van het vervolgtraject. Na de videopresentatie is er ruimte voor het stellen van vragen aan de architecten, de stedenbouwkundige en vertegenwoordigers van BPD en de gemeente. Ook kunnen suggesties worden gegeven via een chatfunctie.

Aanmelden en later het verslag terugkijken gaat via nieuwbouw-ringerskwartier.nl. Achteraf wordt een verslag van de avond op de website geplaatst. Tijdens deze online bijeenkomst is nog geen verdere verkoopinformatie beschikbaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl