Streekstad Centraal

Sport Vitaal van Alkmaar Sport start maandag 19 oktober met ‘Outdoor 50+’. Wekelijks worden op vier locaties in Alkmaarse parken beweeglessen voor 50-plussers aangeboden, zowel in de middag als in de avond. Er zijn strippenkaarten à 40 euro te koop voor acht lessen. De eerste les is gratis.

Sport Vitaal richt zich op de Alkmaarse 50+’er, want zeker voor deze leeftijdsgroep geldt dat fit zijn én blijven belangrijk is. De nieuwe ‘Outdoor 50+’ groepen sporten samen veilig in de buitenlucht, waarbij wordt gewerkt aan spierontwikkeling, balans en uithoudingsvermogen. Iedereen van 50 jaar en ouder kan meedoen, ongeacht niveau of conditie.

Op maandag om 12:30 uur start de les in de Beweegtuin in de Muiderwaard, op dinsdag om 19:00 uur in Park Rekerhout (start voor scouting Dirk Duyvel), op woensdag om 19:00 uur in Park de Hout (Bloemenklok) en op vrijdag om 12:30 uur naast Sportcomplex Oosterhout (hoofdingang). Met de strippenkaart, die drie maanden geldig is, kan men ook meerdere keren per week sporten.

Aanmelden voor een proefles kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28510517. Meer op alkmaarsport.nl/outdoor50.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl