Streekstad Centraal

Een beetje verlegen maar met een grote lach stapte Per Verbiesen zaterdag in de botsauto’s om samen met burgemeester Leontien Kompier de kermis van Zuid-Scharwoude officieel te openen. De kermis die op losse schroeven stond door corona maar toch doorgaat, zij het dan op de speelweide in Noord-Scharwoude. Maar ja, botsen met de burgemeester, dat doe je toch niet zomaar, dus werd het een soort openingsdans waarin Per en Leontien sierlijk om elkaar heen draaiden.

Per werd voor de bijzondere openingstaak uitgekozen vanwege een idee dat hij eerder bij de burgemeester indiende tijdens de semi-lockdown. Hij bedacht een plan voor een coronapretpark, speciaal voor kinderen. De burgemeester waardeerde zijn plan en bedankte hem met deze eervolle handeling voor het meedenken in een periode waarin veel anders is dan anders.

Tot en met dinsdag kan iedereen net als Per nog wat rondjes doen in de botsauto’s en zwieren, prijzen winnen en lekkers snoepen. Of misschien langs gaan bij de cafés even verderop, of (maximaal zes) mensen thuis uitnodigen. Met inachtneming van de coronaregels natuurlijk. (foto: Twitter @LeontienKompier)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl