Streekstad Centraal

Dankzij snelle actie van visboer Bart heeft de politie vrijdagochtend een inbreker aan kunnen houden op de Stationsweg in Broek op Langedijk.

Visboer Bart staat met zijn Volendammer Viskraam op het parkeerterreintje aan de Stationsweg en gebruikt stroom uit het voormalige Café Welgelegen. Er was al wat vreemds aan de hand toen hij aan het werk wilde. Binnen trof hij plassen en moest de hoofdkraan afsluiten om veilig te kunnen werken.

Later viel de stroom ineens uit. Toen Bart ging kijken zag hij binnen een man van rond 60 jaar oud. De visboer liet de politie bellen en probeerde de inbreker te pakken te krijgen, maar dat lukte niet meteen. Toen de man met zijn scooter probeerde te vluchten wist Bart het frame te pakken te krijgen. Er ontstond een stoeipartij, waarbij de visboer de inbreker in een houdgreep nam en vasthield tot de politie hem over kon nemen.

De politie heeft de verdachte geboeid afgevoerd. De plassen waren vermoedelijk ontstaan omdat hij eerder bezig was om kranen te stelen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl