Streekstad Centraal

Een leven lang genieten van sport en spel. Met deze boodschap hoopt gemeente Langedijk haar inwoners te inspireren om te sporten tijdens de Nationale Sportweek. Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september kan iedereen gratis kennismaken met sport bij 20 verenigingen en maatschappelijke organisaties in Langedijk.

Wethouder Marcel Reijven opent op 18 september de sportweek officieel om 19:00 uur op het terrein van DTS in Oudkarspel. Dan volgt een ongeveer 6 kilometer lange ‘Night Walk’ door Langedijk. Gedurende week zijn er ook voetbal, G-voetbal, klimmen en boulderen, turnen, zumba, dansen in verschillende vormen, squash en tennis, pilates, aquasport, handbal, karate, kickboksen, paardensport en een viswedstrijd. Daarnaast geeft LeefSmakelijk een workshop over voeding.

Voor de Nationale Sportweek is een speciale actie bedacht, namelijk ‘Scoor een gratis lidmaatschap naar keuze!’. Deelnemers maken kans op een jaar gratis lidmaatschap bij een sportieve organisatie naar keuze, door bij drie activiteiten een stempel of handtekening te scoren en de volle scorekaart in te leveren bij De Binding in Zuid-Scharwoude. De winnaar wordt maandag 28 september bekendgemaakt.

Alle deelnemende organisaties nemen de corona-maatregelen in acht. Alle info over de Langedijker editie van de Sportweek is te vinden op sportsl.nl. Kijk ook op Facebook bij Actief Sports & Events.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl