Streekstad Centraal

Soms maken politieagenten rare dingen mee, ook in Alkmaar. Zo werd zaterdag een arrestant naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling en nam hij daar de benen met het infuus nog in de arm. Dat Twitterde wijkagent Bas Wijnen. De verdachte werd ook niet meer gevonden. Later kwam hij blijkbaar tot inkeer, want hij kwam zich netjes melden. "Het kan niet gekker worden", dachten de dienders. Toch wel.

Een andere arrestant mocht even een luchtje scheppen. In de ruimte ligt een voetbal van foam voor enig vermaak. De verdachte at stukken van de bal op of stopte ze in zijn neus. Na ontdekking lukte het de toegesnelde arrestantenverzorgers om alle stukken te verwijderen en letsel te voorkomen.

Later bleek de arrestant een GHB-verslaving te hebben. "Een zeer verslavende drugs waardoor je gekke dingen gaat doen als je je volgende shot niet op tijd krijgt", legt Wijnen uit via Twitter. "Geef dus altijd eerlijk antwoord op onze vraag: "Bent u verslaafd of gebruikt u medicijnen?" (foto: Twitter @POL_de_Mare)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl