Streekstad Centraal

De Alkmaarse kermis is een groot succes en daarom wil het college iedereen de gelegenheid bieden om langer van de attracties te genieten. In overleg met de exploitanten is de kermis verlengd tot en met donderdag 3 september. Bovendien opent het terrein nu om 13:00 uur en op zaterdag zelfs al om 11:00 uur. De vergunning is inmiddels aangepast.

Er zijn daarnaast twee extra momenten ingepland om de veiligheidsaspecten te evalueren, met name wat betreft corona. Extra maatregelen waren al genomen zoals sluiting om 21:00 uur.

"Vanwege het grote succes, de aanpassing van de avondopenstelling en ook nog eens de pech met het weer, willen we de inwoners van Alkmaar en de regio langer de gelegenheid bieden om de zomerkermis te bezoeken. Leuk voor de mensen, goed voor de kermisondernemers", aldus wethouder Elly Konijn.

Organisator Sander Willemstein is verheugd met het nieuws: "Dit is in deze tijd echt fijn. Wat dat betreft een pluim aan het college. Mooi dat de wethouders hun nek hiervoor uitsteken en met de kermisondernemers meedenken in oplossingen."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl