Streekstad Centraal

De Fjoertoer Egmond wordt dit jaar anders dan anders, zonder Fjoertoer Feest na afloop. Alle zeven eerdere edities van het wandelevenement vonden plaats op de laatste zaterdag van de maand november. Dit jaar spreidt Le Champion het over twee dagen: vrijdag 27 en zaterdag 28 november.

Le Champion meent dat ze zo op een veilige en verantwoorde manier de Fjoertoer Egmond kunnen organiseren. De organisatie garandeert dat één element hetzelfde blijft tijdens de 8ste editie: de licht-, vuur- en geluidsacts tijdens het wandelevenement.

Deelnemers starten in kleine groepen, zodat er meer spreiding op de route ontstaat. Le Champion-leden kunnen tot en met 16 augustus reageren op de voorinschrijving. Er zijn wandeltochten van 14 kilometer, 19 kilometer (Noord of Zuid) en 26 kilometer. Op maandag 17 augustus gaat de inschrijving van start voor niet-leden van Le Champion.

Voor gezinnen met kinderen organiseert Le Champion de Family Fjoertoer van 6 kilometer.  De inschrijving voor dit onderdeel start maandag 24 augustus.

Via Facebook en fjoertoeregmond.nl houdt le Champion iedereen op de hoogte van eventuele wijzigingen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl