De Alkmaarse roeivereniging ARZV Roei organiseert deze zomer van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 augustus een roeikamp voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar uit Alkmaar en omliggende gemeenten. Drie dagen vol sportiviteit en lol in en om het water, waarin de jongeren leren roeien door de jeugdleden van ARZV Roei.

Ruim tien ervaren jeugdroeiers van de club staan klaar om de deelnemers in deze drie dagen te leren roeien, bijgestaan door een aantal jeugdcoaches. Er is ook volop ruimte in het programma voor gezelligheid. De eerste dag staat in het teken van kennis maken, met elkaar en met het roeien. Bij mooi weer wordt er ook gezwommen en op donderdagavond is er een barbecue.

Het roeikamp wordt afgesloten met mini-wedstrijdjes. Daarna maken de nieuwbakken roeiers samen met de ervaren een rondje door de Alkmaarse grachten. Uiteraard met een tussenstop langs de Mient voor een ijsje. Terug op de vereniging is er voor iedereen een leuk aandenken.

Voorzitter en jeugdcoach Koen Elbers kijkt al uit naar het zomerroeikamp: “Het is voor het eerst dat ARZV Roei zo’n soort roeikamp organiseert. In deze tijd ga je toch op zoek naar nieuwe mogelijkheden om jongeren kennis te kunnen laten maken met het roeien. Normaal doen we dat in het voorjaar, maar dat kon dit jaar niet. Ik weet zeker dat we met dit kamp een leuke manier hebben gevonden om de zomervakantie mee af te sluiten."

De kosten voor het kamp zijn 45 euro. Dat is inclusief de lunch, barbecue en gebruik van het materiaal. Deelnemers die lid worden krijgen 45 euro korting op het lidmaatschap. Inschrijven kan door voor 9 augustus een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin naam, telefoonnummer en leeftijd. Kijk ook op roei.arzv.nl. (foto: Marjon Vlug)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl