Alkmaar Sport organiseert weer een sportevenement voor de allerkleinsten. Vrijdag 14 augustus kunnen alle dreumesen van 1 tot en met 5 jaar meedoen aan een sportinstuif in de Topsporthal van Sportcomplex De Meent. In verband met het coronavirus zijn er maar een beperkt aantal toegangskaarten en mag er maar één (groot)ouder of begeleider mee naar binnen.

(Groot)ouders en begeleiders kunnen samen met hun (klein)kind een ochtend vol sport en spel beleven. Het programma bestaat uit een uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer.

De dreumesinstuif vindt plaats in twee groepen van hooguit 50 deelnemertjes. Groep 1 is van 10:00 tot 11:00 uur in de weer, groep 2 van 11:30 tot 12:30 uur. De kosten bedragen 4 euro per kind, baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Tickets via alkmaarsport.nl/dreumessport.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl