Streekstad Centraal

Vorige week kwamen Emma Piersma, Nederlands kampioen beachvolleybal 2019 en Frank van den Outenaar, talentcoach van Jong Oranje Dames van Beachvolleybal Team Nederland (BTN), langs bij de Alkmaarse beachvolleybalclub voor een bijzondere clinic. Trainster Esther Kiewitt van Alkmaar Beach noemde de clinic "zeer geslaagd".

De clinic is onderdeel van de TeamNL Beach Tour, een project van de Nederlandse Volleybalbond waarbij top beachvolleyballers gasttrainingen verzorgen door heel het land. Maar liefst 90 verenigingen hadden zich aangemeld en aangezien de toppers drukke programma's hebben, kon Alkmaar Beach zich gelukkig prijzen dat het een clinic heeft weten te bemachtigen. Mazzel dus voor de jeugdleden die niet op vakantie waren.

Alkmaar Beach werd in 2017 opgestart onder de vleugels van Alvoco en heeft sindsdien vooral veel jeugdleden aangetrokken. "Je kunt echt merken dat beachvolleybal een groeiende sport is", laat Esther weten. Wie nieuwsgierig is kan een kijkje nemen op beach.alvoco.nl en facebook.com/AlkmaarBeach.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl