Streekstad Centraal

"Het ziet er soms verloederd en verwaarloosd uit in de Vroonermeer Noord, terwijl hier toch de nieuwste wijk van Alkmaar is gebouwd", stelt BAS-fractievoorzitter Willem Peters. Hij heeft hierover schriftelijke vragen neergelegd bij het college. "We hebben meerdere meldingen gekregen uit de wijk dat sommige containers te snel vol zitten. De mensen zetten hun vuil dan naast de containers en dat gaat niet goed. Dat vuil verwaait en dat geeft een verloederde indruk."

"Afgelopen weken hebben de bewoners zelf de troep opgeruimd, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling", vervolgt Peters. "Iedereen is natuurlijk nieuw in de wijk en er is dus veel verpakkingsmateriaal. Maar toch heeft BAS vragen gesteld want het mag geen structureel probleem worden. Aan Stadswerk072 ligt het niet. Die doen goed werk en proberen zo vaak als mogelijk de containers te legen, en doen extra rondes om de boel schoon te houden."

BAS wil van het college weten of er meer vuilcontainers in Vroonermeer Noord kunnen komen, al is het maar tijdelijk. (foto: BAS)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl