HALstad Centraal

Na de persconferentie van premier Rutte over de verdere versoepeling van de coronaregels komt ondernemersplatform Alkmaar in Zaken met één van de eerste hybride 1,5 meter-bijeenkomsten voor ondernemers en ondernemende mensen. Op woensdag 1 juli komen ongeveer 100 mensen bij elkaar om te praten over hoe de regio  Alkmaar intelligent uit de lockdown komt. Het programma wordt live uitgezonden via de kanalen van Alkmaar Centraal.

Presentatoren Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Ger Welbers (Alkmaar Marketing) ontvangen op gepaste afstand onder andere burgemeester Piet Bruinooge, die over zijn cruciale rol als voorzitter van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord komt praten. Horecaman Peter Visser vertelt over de eerste ervaringen van de horeca in de 1,5 meter-economie. Verder hebben Hans van de Leygraaf van Alkmaars Bolwerk en Rob Niele van Ondernemend Alkmaar tips voor ondernemers.

Voorzitter Farzad Ghaus van de Beoordelingscommissie Stimuleringsfonds Alkmaar licht toe welke criteria er zijn voor het financieel ondersteunen van initiatieven en projecten die de economie van de stad stimuleren. Ook Ben Tap van RPAnhn schuift aan met zijn toekomstvisie voor samenwerking in de regio. Tenslotte krijgt de bijeenkomst een vrolijk tintje dankzij de medewerking van Milo Berlijn die de coronaregels op een wel heel creatieve
manier belicht.

De bijeenkomst is woensdag 1 juli van 19:00 tot 21:30 uur in Hal25 aan de Pettemerstraat 15 in Alkmaar. De toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk en gaat via uitdelockdown.nl. De bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Alkmaar, Rabobank, RPAnhn en Alkmaar Marketing.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl