HALstad Centraal

Een 83-jarige vrouw uit Heerhugowaard is dinsdagmiddag vanuit het niets door een voor haar onbekende man mishandeld. De politie doet daar onderzoek naar en is daarom dringend op zoek naar getuigen. Het slachtoffer wandelde rond 14.15 uur over de Genestetlaan vlakbij de Vosmaerlaan. Uit tegengestelde richting kwam een jongeman haar tegemoet.

Toen de twee elkaar passeerden gebaarde de vrouw dat de jongeman een beetje aan de kant moest vanwege de breedte van de stoep. De jongeman schold de vrouw echter uit en gaf het slachtoffer een harde klap op haar hoofd. Daarna liep de jongen door in de richting van de Middenweg terwijl hij haar nog een keer uitschold.

Het slachtoffer is daarna naar huis gegaan en heeft de politie ingelicht. De vrouw hield een beurs en pijnlijk hoofd over aan de mishandeling. Ze omschijft de dader als een 16 of 17-jarige getinte man met een slank postuur, bruine ogen en zwart haar. Hij droeg een blauw vest met capuchon, een spijkerbroek en een pet. Opvallend is de tatoeage in zijn hals die doorloopt naar zijn borst.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl