Streekstad Centraal

Karavaan kan terugkijken op een zeer succesvol project. Bijna 1.350 auto's met daarin ruim 3.000 bezoekers beleefden 'Brandstof' in de broedplaats de Drukkerij in Alkmaar. De unieke coronaproof theatrale drive through trok de aandacht van alle landelijke kranten, Nieuwsuur en het NOS-journaal. NRC noemde de voorstelling een "memorabele ervaring" en Trouw en de Telegraaf roemden de slagkracht en creativiteit van Karavaan.

De voorstelling werd door bezoekers zó enthousiast ontvangen dat ook de extra voorstellingen snel waren uitverkocht. Liefhebbers hadden echt weer zin en behoefte om live theater te beleven:  "Wat hebben we dit gemist de afgelopen maanden!!”, reageerde een van de bezoekers. Andere reacties waren: "Hoe knap het was hoe de emotie dòòr de autoruit heen werd geknald", "cultureel bijtanken" en "brandstof tot nadenken".

Theatergangers verzamelden zich op een parkeerplaats buiten de oude drukkerij en reed daarna door het industriële gebouw een avontuurlijke route langs vijf scènes. Daar kregen zij van vijf personages een muzikaal verhaal over veerkracht, over waar je de brandstof vandaan haalt om weer in beweging te komen als je plots tot stilstand komt, over liefde en over verdriet.

Het project was pittig voor de acteurs, want elk kwartier kwamen er zes auto's met bezoekers langs, maar het hele team kijkt terug op een wonderlijk avontuur.

Karavaan wil in september twee nieuwe voorstellingen met locatietheater buiten spelen in regio Alkmaar. Meer info op karavaan.nl. 
(foto: Moon Saris)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl