Streekstad Centraal

Deze maand is in de zalen van het Alkmaarse Theater De Vest 'Theater op je Bord' nog in volle gang. Maximaal 30 gasten kunnen lekker komen eten en tussen de gangen door zijn er artiesten die optreden. De samenwerking tussen Grand Café Klunder en De Vest lijkt een schot in de roos. In alle vier zalen hangt een gezellige en bijna huiselijke sfeer. Vanaf 1 juli mogen er 100 mensen in de zaal, en daarom is er een andere opzet bedacht: de Zomersessies.

In een bijzondere toneel-op-toneel setting komen voor de 100 gasten in de Grote Zaal van De Vest topnamen uit de theaterwereld spelen. Sprankelende voorstellingen en concerten, exclusief en op de huid van de artiest, aldus De Vest. Een bijzonder, klein en intiem theaterbezoek op iedere vrijdag- en  zaterdagavond in juli en augustus.

Aan  de Zomersessies doen niet de minste theatermakers en musici mee. Neem klinkende namen als Lebbis, Javier Guzman, Stef Bos, Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat, Harry Sacksioni en The Kik. De programmering is divers en van hoog niveau.

Klassieke muziekliefhebbers kunnen op de zondagen 12 juli, 2 en 30 augustus hun hart ophalen tijdens The International Holland Music Sessions, een reeks afwisselende concerten gespeeld door jonge, getalenteerde musici. Ook aan de jeugd is gedacht. Zo komt het van Sesamstraat bekende handpoppetje Lejo twee voorstellingen spelen voor kinderen vanaf 3 jaar. Het Filiaal Theatermakers brengt ‘Raar 1,5’, een voorstelling aangepast aan deze verwarrende, ‘rare’ tijd.

Zie voor het actuele programma theaterdevest.nl. De maatregelen van het RIVM worden te allen tijde gevolgd. (foto: Janita Sassen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl