Streekstad Centraal

Voor kinderen van 9 tot en met 15 jaar die geen genoeg kunnen krijgen van voetbal én hun vaardigheden willen verbeteren tijdens de zomervakantie, organiseert Reiger Boys twee keer een driedaagse Vakantie Voetbalschool. De eerste is van dinsdag 7 juli tot en met donderdag 9 juli en tweede precies een week later. Er is plaats voor 60 jongens en meiden per keer. Ze hoeven geen lid te zijn van de Heerhugowaardse club.

"We merken dat er behoefte is onder de leden om iets extra's te doen in de vakantieperiode en gelukkig hebben we een groep enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn de organisatie op zich te nemen. We zijn blij dat Heerhugowaard Sport medewerking verleende, zodat we snel konden starten met de organisatie. De eerste inschrijvingen kwamen snel binnen, dit merken we ook met onze Voetbaldagen en de Voetbalschool", aldus Rick Zwanenburg, bestuurslid Voetbalzaken Facilitair (a.i.) van Reiger Boys.

De voetbalschool duurt telkens van 09:30 tot 16:00 uur en is zonder overnachting. Naast trainingen onder begeleiding van gediplomeerde trainers, een toernooivorm en andere activiteiten, zal er ook op FIFA-skills getraind worden. Er wordt voor eten en drinken gezorgd en alle deelnemers krijgen een oefenbal cadeau.

Deelname kost 85 euro. Voor meer informatie en inschrijving, ga naar reigerboys.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl