Streekstad Centraal

Vanaf zondag 7 juni kunnen kinderen onder 13 jaar oud weer recreatief zwemmen in de Hoornse Vaart. Het Alkmaarse bad opent vanaf dit weekend elke zondag van 09:00 tot 14:00 uur haar deuren voor kinderen tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal een A-diploma. Er is een speciale snackactie en gratis animatie.

Omdat in de binnenbaden voor kinderen onder 13 jaar geen anderhalvemeterregel geldt, kan Alkmaar Sport voor hen als eerste het zwembad openen voor recreatief gebruik.  Jonge kinderen kunnen iedere zondag terecht in het 25-meterbad, de waterspeeltuin en het golfslagbad. Bij mooi weer is ook het buitenbad geopend. De organisatie zorgt voor extra, gekwalificeerd personeel langs de badrand.

Samen met sportcafé De Binnenvaart, de horecagelegenheid in het sportcomplex, is een speciale actie samengesteld. Met één ticket krijgen kinderen toegang tot het bad plus de keuze uit een portie patat of een kroket, frikandel, kaassoufflé of kipcorn. Deze combinatie kost 4,50 euro en is alleen online verkrijgbaar.

Entreekaarten en de combinatie tickets zijn te koop via hoornsevaart.nl/recreatief.  Bij de kassa is het ook mogelijk om een dagkaart te kopen, maar alleen met pinpas. Op hoornsevaart.nl/coronaprotocol is informatie te vinden over de routing, ticketverkoop, douche- en toiletgebruik en de mogelijkheden tot omkleden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl