Streekstad Centraal

'Kees van de wc's', beroemd onder uitgaansvolk uit Alkmaar en omgeving, is op zoek naar versterking. Hij is dagelijks druk in de weer om de toiletwagen bij de Waagtoren spic en span te houden, maar de terrassen weer geopend zijn is hij hard aan versterking toe. Via 072 Nieuws doet hij in een korte YouTube video een oproep aan zzp'ers om zich aan te melden.

"Wil je ook toiletvrouw worden of gastheer, dan heb ik misschien een hartstikke leuk klusje voor je", laat Kees weten. "Bel me op 06-15142258, en misschien kom je ook leuk bij een wc-wagen te staan". De toiletkoning van Alkmaar runt ook nog een toiletwagen op het Canadaplein.

Kees laat Alkmaar Centraal weten dat hij inmiddels al wat aanmeldingen heeft binnengekregen. "Het loopt geen storm, maar ik heb er al wel een paar ja". Zzp'ers kunnen zich evengoed nog melden. "Het is altijd goed om mensen achter de hand te hebben". Op de vraag of er nog meer toiletwagens in de stad gaan komen, antwoordt hij dat er voor zover geen plannen zijn.

Natuurlijk moeten gegadigden wel aansluiten bij de slogan van de immer vriendelijke en enthousiaste toiletkoning van Alkmaar: "Plassen met klasse!"

Eerder publiceerde Alkmaar Centraal al een video met daarin Kees Wijgergangs.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl