Streekstad Centraal

Zoals eerder al aangekondigd rijdt de HugoHopper sinds donderdag weer. Nadat de busdienst medio maart werd stilgelegd vanwege het coronavirus, was het gisteren eindelijk weer zo ver. Heerhugowaards wethouder Annette Valent kwam even langs om stil te staan bij de herstart en om de blije gezichten van leden en vrijwilligers te zien.

De lijndiensten rijden nog niet, maar zo lang dat duurt mag ieder lid gebruik maken van het deur-tot-deur vervoer met maximaal twee personen tegelijk. Vrijwilligers staan doordeweeks met twee busjes tussen 09:00 en 17:00 uur stand-by en een rit is tijdens werktijden te reserveren via het nummer 072-7370217 van de Vervoersvereniging Heerhugowaard HugoHopper.

Het bestuur vraagt reizigers om zich te houden aan de bekende RIVM-normen, en alleen van de bus gebruik te maken als dat noodzakelijk is. Mondkapjes worden niet verplicht. De chauffeur maakt na iedere rit de plek waar een passagier heeft gezeten secuur schoon: de stoel, gordel, hoofdsteun en contactpunten die mogelijk zijn aangeraakt. Na elke dienst wordt de hele bus gedesinfecteerd.

Meer informatie op hugohopper.nl. (foto: Facebook / Vervoersvereniging Heerhugowaard HugoHopper)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl