Maandag startte afdeling Langedijk Noord van vereniging De Zonnebloem de online verkoop van loten voor de 51e Zonnebloemloterij. Maandag 12 oktober vindt de trekking plaats van de stichting die inzet voor ouderen met een lichamelijke beperking. De opbrengst van de loten gaat naar de lokale afdeling zelf.

Vanwege coronacrisis heeft de lokale afdeling even gewacht met de promotie en verkoop van loten. Vrijwilligers konden immers vanwege de coronaregels niet langs de deuren. Dit jaar is daarom online gestart. “Een bijzondere start in bijzondere tijden, maar zodra het weer mag, komen we weer gezellig langs de deuren om de Zonnebloemloten te verkopen", aldus Zonnebloem Ambassadeur Frans Duijts.

"Het is even wennen maar we hebben er als afdeling de volle vertrouwen in dat het makkelijk te doen is en we via deze manier veel loten kunnen en mogen verkopen", zegt Chris Feenstra, voorzitter van afdeling Langedijk Noord.

Vrijwilligers van 1.200 Zonnebloem-afdelingen organiseren huisbezoeken, dagjes uit en aangepaste vakanties voor ouderen met een lichamelijke beperking. Bovendien helpt de stichting met het toegankelijker maken van
vrijetijdslocaties en beschikt het over rolstoelhuurauto’s.

De lotenverkoop gaat via zonnebloem.nl/loten/p/zonnebloem-langedijknoord, betaling gaat met iDeal. Wie hiermee moeite heeft kan hierover vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overigens kan De Zonnebloem Langedijk Noord nog heel goed vrijwilligers gebruiken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl