Streekstad Centraal

De corona-stijl Alkmaar City Run, waarbij deelnemers van 20 tot en met 31 mei op eigen houtje 5 of 10 km konden lopen, heeft rond de 1.000 lopers op de been gebracht. Dit laat Le Champion aan het NHD weten. De organisatie is tevreden dat er toch nog zoveel hardlopers deelname aan het evenement, want het was niet te voorspellen hoeveel animo er zou zijn.

Ook leuk is dat zo'n negen op de tien deelnemers graag de medaille thuisgestuurd wilden krijgen. Het is geen herinnering aan een spectaculaire en grootse Alkmaar City Run, maar wel aan een absoluut unieke editie. Le Champion noemt het enigszins gekscherend een "collectors item".

Deelnemers kregen bij aanmelding een startnummer om uit te printen en een app om te koppelen aan de digitale versie. De applicatie hield de tijd en gelopen afstand bij. De tijd komt op het digitale certificaat. Er wordt ook een eindklassement opgemaakt, maar dit is nog niet gepubliceerd op alkmaarcityrun.nl. Ook de prijswinnaars voor de meest ludieke uitdossingen is nog niet te zien.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl