Streekstad Centraal

De avondploeg van de politie Alkmaar-Duinstreek had het zaterdagavond druk met vechtpartijen op de stranden van Egmond en Bergen. Dat meldt wijkagent Bas Wijnen op Twitter. Na aankomst van de politie was de rust snel weergekeerd.

Rond 22)00 uur was het raak in Bergen aan Zee. De politie kreeg een melding van een vechtpartij, maar dit conflict was al gesust bij aankomst. Er is wel een 20-jarige Alkmaarder gearresteerd voor mishandeling. Hij heeft de nacht doorgebracht in de cel. Later was er om 01:00 uur een vechtpartij op het strand van Egmond aan Zee. Daar is niemand aangehouden.

Eerder was het aan het eind van de middag al raak op het strand van Castricum. Hierbij raakte een persoon gewond, aldus mediapartner NH Nieuws.

In Castricum aan Zee was de vechtpartij tussen de twee groepen, die iets hadden uit te vechten met elkaar, al voorbij toen de twee hondengeleiders arriveerden met de bereden politie die in de buurt was. Een 20-jarige man was gewond geraakt. Een ambulance werd opgeroepen, maar uiteindelijk is niemand naar het ziekenhuis vervoerd, meldt NH Nieuws. Er is een 19-jarige Castricummer aangehouden. Die is na verhoor vrijgelaten, maar nog wel verdachte. Het slachtoffer gaat vandaag aangifte doen.

Nut en noodzaak van alle vechtpartijen is onbekend. Volgens de politie speelden in alle gevallen alcohol en drugsgebruik een rol.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl