Streekstad Centraal

FC Marlène heeft in Ruud Nolten de beoogde opvolger van voorzitter Ad Molenaar gevonden. Molenaar, liefst 30 jaar voorzitter van de Waardse zaalvoetbalvereniging, maakte half december bekend na dit seizoen te zullen stoppen. Onlangs werd bekend dat hij de voorzittershamer overdraagt aan Nolten, aldus het Heerhugowaards Dagblad.

Met Nolten krijgt de drievoudig landskampioen een preses die de club goed kent. "Ik kom al vele jaren bij de club, niet alleen als sponsor maar vooral ook als supporter. Zaalvoetbal is altijd mijn grootste passie geweest. Bij FC Marlène heb ik in al die jaren ook al heel wat mooie momenten beleefd. Het is een warme vereniging ondersteund door vele vrijwilligers die er jaren lopen. Dat is iets om te koesteren."

Nolten hoefde dan ook niet al te lang na te denken toen hij werd benaderd voor de positie van voorzitter. "Ad Molenaar, maar ook alle mensen er omheen, hebben hier een stevige basis gebouwd. De organisatie is goed, er staat een prima selectie, en ook de jeugdopleiding is de laatste jaren volop geprofessionaliseerd".

Molenaar is eveneens in zijn nopjes met zijn opvolger. "Toen ik half december mijn besluit bekend maakte hoopte ik al op een dergelijke sterke man als Ruud. Hij heeft zijn zaakjes als ondernemer voor elkaar en is als supporter en sponsor goud waard voor FC Marlène. Ruud is een sterke persoonlijkheid die uitermate geschikt is om leiding te geven aan onze club. Uiteraard zal ik hem in zijn eerste maanden dan ook zeker nog gaan bijstaan met wat hand- en spandiensten".

Ad Molenaar zou officieel op 1 mei nog een passend afscheid krijgen, maar vanwege de huidige coronacrisis zal dat niet doorgaan. "Als alles weer normaal is gaan wij zeker nog stilstaan bij het afscheid van Ad, en daar gaan we iets moois van maken”, aldus Nolten. Hetzelfde geldt uiteraard voor Peter Rozenbeek, de keeper die onlangs bekend maakte na 23 jaar te zullen stoppen bij FC Marlène. "Zowel Ad als Peter zijn clubiconen en daar hoort een mooi afscheid bij".

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl