Streekstad Centraal

Alkmaar Sport heeft Alkmaarse sportverenigingen per brief laten weten dat huurverplichtingen tijdelijk worden opgeschort in verband met de coronacrisis. Dit geldt met terugwerkende kracht vanaf 16 maart tot de noodverordening wordt opgeheven. Bij sportverenigingen met negatieve financiële gevolgen kan die opgeschorte huur later worden kwijtgescholden.

De regeling is het resultaat van intensieve gesprekken met onder andere gemeente Alkmaar en diverse sportverenigingen die de noodklok luidden. Alkmaar Sport wees in de brief ook op de landelijke financiële regelingen. “Wij streven er natuurlijk naar dat in betere tijden het verenigingsleven weer snel actief kan zijn, iets waar we ook zelf als bedrijf hard aan werken,” aldus directeur Vincent Thijssen.

Wie vragen heeft over deze regeling kan contact opnemen met de verhuurafdeling van Alkmaar Sport, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Alkmaarse verenigingsadviseur en sportregisseurs staan paraat om verenigingen zo goed mogelijk te steunen. Zij hebben veel gestelde vragen en belangrijke doorverwijzingen gebundeld op alkmaarsport.nl. Volstaat dit niet, dan is Sanne Wunderink bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen wordt naar een passende doorverwijzing of oplossing gezocht, ook nog tijdens de herstart.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl