HALstad Centraal

Stichting Kinderopvang Alkmaar en Kiddies gaan in ieder geval tot en met 28 april 24-uursopvang aanbieden voor kinderen die in ieder geval één ouder heeft met een cruciaal beroep en werktijden buiten de huidige openingstijden van de noodopvang. Ze doen dat op verzoek van de gemeente Alkmaar.

De opvang vindt plaats op locatie de Egelantier aan de Houtweg 29 in het Nassaukwartier. "Deze locatie is centraal gelegen voor de verschillende zorginstellingen en, net zo belangrijk, een fijne ruimte voor kinderen op te zijn. We hebben overal rekening mee gehouden. Wij zijn heel blij dat wij ons op deze manier kunnen inzetten voor de medewerkers van het ziekenhuis en andere zorginstellingen omdat zij zich zo ongelooflijk hard voor ons inzetten", zo laat SKOA via Facebook weten. Het Rode Kruis verleende medewerking door bedden te leveren.

Aanmelden voor de 24-uursopvangen gaat via een gemeentelijk email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De regeling geldt ook voor gezinnen die geen gebruik maken van de reguliere opvang. (foto: Facebook/SKOA)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl