HALstad Centraal

Marion Frinking is door haar zorgcollega’s van de Noordwest Ziekenhuisgroep unaniem verkozen tot de eerste 'Held van Alkmaar'. Het kon ook bijna niet anders dan dat de hard werkende crisiscoördinator der eerste Held werd. Marion vervult een cruciale rol en is al weken lang dag in dag uit bezig om het zorgpersoneel goed voor te bereiden. De Held was blij verrast met de titel en de bijbehorende bloemen.

Ondanks de vermoeidheid blijft Marion zich inzetten voor zowel locatie Alkmaar als Den Helder en streeft zij er naar om steeds een stap voor te blijven, zodat het personeel op volle kracht kan blijven werken en geen tekorten ervaart. Dat dit niet ongezien is gebleven bleek zeker uit de vele blijk van waardering door alle collega’s.

'Held van Alkmaar' is een initiatief van diverse organisaties en partners uit Alkmaar. CharoBloemen uit Overdie hoorde er van en besloot direct om het mooiste boeket uit de kraam te sponsoren. De 10-jarige Cheryna, een fanatieke bezoekster van het Trefpunt No Limit in Overdie, had de eer om het boeket aan Marion uit te reiken.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken tijdens de coronacrisis lanceerde No Limit de online blog onsalkmaar.nl. Hierin worden mensen die iets bijzonders voor Alkmaar betekenen tijdens deze crisis in het zonnetje gezet, updates gedeeld, acties belicht en tips gegeven. Ook kunnen Alkmaarders actuele filmpjes en foto’s insturen.

No Limit hoopt via de blog sponsoren te vinden om meer Helden van Alkmaar te eren.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl