Sinds 1 maart is Jasmijn van Vliet als speciale Cultuurverbinder aan de slag bij Cool in Heerhugowaard. Zij gaat innovatieve, culturele en sociale activiteiten ontwikkelen en realiseren voor én door jongeren in de fusiegemeenten Heerhugowaard en Langedijk.

Deze functie is bij haar in goede handen; zij heeft veel ervaring als organisator en projectleider van evenementen en activiteiten in de regio, volgens het Heerhugowaards Dagblad.  Zo is zij onder andere programmeur van De Hout Rocks, productieassistent van Bevrijdingspop Haarlem en projectleider van Crossoverstad en het jaarlijkse Mixtream Festival. De wensen en ideeën van de jongeren neemt Jasmijn mee naar haar eigen contacten bij de diverse lokale organisaties. Met haar als verbindende factor ontstaan creatieve activiteiten waar jongeren zich goed bij voelen.

Jongeren tussen 12 en 25 jaar die in Heerhugowaard of Langedijk wonen en een bijdrage willen leveren aan jongerenprogrammering kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vragen naar de Cultuurverbinder.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl