Streekstad Centraal

Maandagochtend is een meisje aangereden op de Middenweg in Heerhugowaard, waarna de bestuurder doorgereden is. Het ongeluk gebeurde bij de kruising met de Stationsweg. Het meisje schrok flink en liep een lichte hersenschudding op en blauwe plekken.

Het meisje was wandelend op weg naar een vriendinnetje, toen overstak bij de Stationsweg. Het is de moeder niet duidelijk of haar dochter de oversteekplaats gebruikte. Wel is haar duidelijk dat de bestuurder afremde en daarna weer gas gaf.  Vervolgens werd het meisje aangereden. De automobilist reed door.

Drie passanten schoten te hulp en wilden een ambulance bellen, maar het meisje wilde dit niet. "Ze was bang dat dat niet vergoed zou worden", legt de moeder uit. "Ze is naar haar vriendin gegaan". Gelukkig gingen de ouders van de vriendin met het meisje naar een dokter voor controle. Naast blauwe plekken, constateerde deze een lichte hersenschudding.

De moeder had nog geen melding gedaan bij de politie, maar zal dit op aanraden wel doen. Ze hoopt dat de dader gepakt wordt en een flinke straf krijgt.

Wie meer denkt te weten, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl