Streekstad Centraal

Dit jaar speelt Papaver4Kids elke derde zondag van de maand improvisatie-theater met het thema 'Onderwaterwereld' in Het Badhuis in Alkmaar. Kinderen van 3 tot 10 jaar worden tijdens de voorstelling uitgedaagd mee te denken en mee te spelen. Op zondag 16 februari gaat Annelies op zwemles, maar ze is wel een beetje bang. De kinderen mogen haar helpen.

Vorige maand speelde Papaver een mooie voorstelling over een heel oude zeeschildpad die ervan droomde op rolschaatsen naar Griekenland te gaan. De kinderen hielpen hem om rechtop te blijven staan, zodat zijn droom uitkwam. Ook maakten de kinderen kennis met een haai die ze mochten aaien en met Els, die op het strand schelpen zocht voor haar verzameling en ontdekte dat ze kunnen praten.

Papaver4kids nodigt de kinderen uit om te duiken in verschillende verhalen. Dat levert telkens veel plezier op voor de kinderen en ook hun ouders. Er wordt gespeeld, gezongen en het is altijd feest. Na afloop is er een kopje koffie voor de ouders en een glas limonade voor de kinderen.

De voorstelling begint om 15:00 uur en entree kost 5 euro, inclusief koffie en limonade achteraf. Gratis reserveren wordt aangeraden. Het Badhuis is gelegen aan Kwerenpad 11. Meer info en aanmelden op papaver.info.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl