Streekstad Centraal

'Theater Na de Dam' is een nationaal jongerenproject en Artiance doet dit jaar voor de vierde keer mee. Voor de theatervoorstelling in het kader van 75 jaar vrijheid is Artiance op zoek naar jongeren tussen de 14 en 21 jaar oud met talent voor acteren, dansen, musiceren en/of schrijven, of misschien wel een ander bijzonder talent dat op 4 en 5 mei gezien of gehoord moet worden.

Theater Na de Dam ontleent zijn naam aan het feit dat de opvoeringen door heel het land plaatsvinden na jaarlijkse de herdenking op De Dam in Amsterdam. Deelnemers laten zich inspireren door gesprekken met mensen die de Tweede Wereldoorlog bewust hebben meegemaakt. De Alkmaarse voorstellingen zijn op 4 mei om 21:00 uur en op 5 mei om 11:00 uur in het stadhuis aan de Langestraat.

De repetities zijn vanaf 13 maart elke vrijdag van 19:30 tot 21:30 uur en er zijn ook een aantal repetities in de meivakantie. Op zaterdag 28 maart tussen 10:00 en 16:00 uur zijn de gesprekken met mensen die WO2 bewust meemaakten. Op 25 april van 10:00 tot 17:00 uur is er in Amsterdamse Theaterschool een landelijke dag met alle deelnemers aan Theater Na de Dam.

Deelname kost 75 euro, Artiance-leerlingen krijgen 25 euro korting. Mail voor meer informatie naar productieleider Sabine Langedijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of kijk op artiance.nl/cursus/theater-na-de-dam/. Op de site is ook meer informatie te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl