Streekstad Centraal

De Belgische Vuurmeesters laten Alkmaar vanaf vrijdag 14 februari op zijn allermooist te laten zien, maar ze hebben bij  'Wonderlicht' rond de honderd vrijwilligers om het driedaagse spektakel tot een onvergetelijk succes te maken. Ze zoeken assistent-Vuurmeesters, maar bijvoorbeeld ook gastheren en - vrouwen, mensen voor de scanners en de kassa. Veel posities zijn al gevuld, maar extra hulp is nog steeds welkom.

Wonderlicht is magie van licht, vuur en straattheater van nationale en buitenlandse bodem. Het historische Bolwerk en het Canadaplein worden uitgelicht met vuurbomen, -lantaarns, -lotussen en -paddenstoelen. Een gewone avondwandeling wordt zo één grote belevenis voor jong en oud.

De voorbereidingen starten op donderdag 13 februari en de laatste werkzaamheden zijn op maandag de 17e.  Vrijwilligers krijgen een briefing en worden onderdeel van een hecht team. Wie graag mee wil werken en nieuwsgierig is naar wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij bevestiging wordt een formulier gestuurd waarin de beschikbaarheid kan worden aangegeven.

Meer informatie op wonderlichtalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl