Streekstad Centraal

Taakgroep Zin in Heerhugowaard organiseert vrijdag 7 februari een filmavond, die in het teken staat van 75 jaar vrijheid. In ontmoetingscentrum De Brink zal de film ‘The Zookeepers Wife' uit 2017 te zien zijn.

Jan Zabinski en zijn vrouw Antonina beheren de dierentuin van Warschau. De Tweede Wereldoorlog breekt uit en de Poolse stad wordt gebombardeerd. waardoor er weinig overblijft van de dierentuin. De materiële en emotionele ravage is de start van een nieuw leven, dat ze tot oorlogshelden zal verheffen. Nadat Joodse vrienden worden meegenomen gebruiken ze de accommodatie voor onderduikers. Ze redden zo honderden joden.

De film begint om 19.45 uur, inloop met koffie en thee is vanaf 19:15 uur. De avond kost 5 euro. Na afloop is de bar open. Aanmelden kan via Teun Giezen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 072-5713097) of Sylvia Dijkstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer info via pkn-heerhugowaard.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl