Streekstad Centraal

Maandagavond is brand uitgebroken op het terrein van Pepsico aan de Westelijke Randweg in Broek op Langedijk. De aanwezige sprinklerinstallatie heeft de brand kunnen blussen, maar de betreffende ruimte stond wel vol met rook. Brandweerlieden zijn daarom met persluchtmaskers naar binnen gegaan om te controleren of er nog mensen in het pand aanwezig waren. BHV medewerkers waren ondertussen buiten werknemers aan het tellen.

In de omgeving was een aparte, penetrante geur te ruiken. Het ging om een brand in  een olievat in de 'snackhal'. Uiteindelijk werd niemand binnen aangetroffen en werd er snel 'brand meester' gemeld door de Veiligheidsregio. Toch werden daarna nog een extra voertuig met blusschuim en een adviseur gevaarlijke stoffen opgeroepen.

Ook de brandweer uit Den Helder is ter plaatse geweest met een voertuig. Omdat er in de betreffende hal veel processen draaien die niet zomaar afgesloten konden worden bleef het vat zichzelf opwarmen waardoor de brandweer ook na 'brand meester' nog langdurig ter plaatse is geweest.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl