Streekstad Centraal

Nh1816 Verzekeringen uit Oudkarspel is door financieel adviseurs voor de dertiende keer uitgeroepen tot de beste verzekeraar in de categorie Particulier Schade. De bijbehorende prijs werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs.

Het jaarlijkse Adfiz Prestatie Onderzoek toont de ervaringen van financieel adviseurs met aangesloten verzekeraars. Hun beoordeling is voor klanten een belangrijk criterium, naast de prijs en voorwaarden.

“Dit is de kers op de taart van 2019”, aldus de tevreden commercieel directeur Cas Verhage. Het opnieuw binnenslepen van de titel volgt op een recordaantal verstrekte verzekeringen. Het aantal steeg afgelopen jaar van 408.000 naar 439.000. De premieomzet nam daarmee toe van 330 miljoen euro naar ruim 366 miljoen.

Verhage, “Ook vanuit coöperatief oogpunt blikken we meer dan tevreden terug op 2019. Het afgelopen jaar steunden wij bijvoorbeeld 30 lokale evenementen, verspreid over heel Nederland, voor totaal 39 goede doelen. Vanuit de coöperatie Nh1816 zetten wij ons volop in voor de belangen van onze verzekerden, financieel adviseurs en de samenleving”. Het bedrijf ondersteunt evenementen die aandacht vragen voor een goed doel, zoals een run, fietsvierdaagse of wandelevenement.

Ook dit jaar zet Nh1816 zich weer in voor diverse lokale evenementen, waaronder de Sportweek Langedijk en het Elfdorpen Toernooi: een unieke biljartwedstrijd in de regio.

Naast een gezonde groei in producten, klanten en maatschappelijke betrokkenheid, blijft Nh1816 ook als organisatie doorgroeien. “Het vertrouwen in de adviseur en Nh1816 blijft onverminderd hoog en mede hierdoor blijft het lekker gaan in Oudkarspel, ook in 2020”, blikt Verhage optimistisch vooruit.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl