Streekstad Centraal

Het spectaculaire muziektheaterstuk  ‘Back to Oz’ heeft alles waar je bij een wintervoorstelling warm van wordt: een tekst van Don Duyns gebaseerd op alle boeken over Oz van Frank Baum, een swingende band met musici van K.O. Brass! en Slagwerk Den Haag, live-videobeelden, acht steengoede acteurs en een mooie afloop. Back to Oz is vooral gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar en vrijdag 31 januari te beleven in Theater De Vest.

Als tijdens het weerbericht alles op hol slaat in de tv-studio, belandt weervrouw Doortje plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de Grote OZ om uiteindelijk weer thuis te komen. Onderweg trotseren ze de gevaren van de Gele Bakstenen Weg.

Voor en na de voorstelling is de Theaterspeelplaats in de foyer open. Kinderen kunnen er kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes.

De show duurt van 19:30 tot 22:00 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro inclusief drankje en garderobe, maar voor kinderen 15,50 euro. Meer info en tickets bestellen op theaterdevest.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl