HALstad Centraal

Zaterdag 21 december geven zowel Kamerkoor Alkmaar Vocaal als Rusakli een kerstconcert in het Witte Kerkje van Oudorp. Om 15:00 uur treedt het koor op en om 20:00 uur is de beurt aan het vrouwenkwartet dat uit het Russisch vertaald 'meerminnen' heet.

Het kamerkoor zingt liederen van onder andere Britten, Rachmaninov, Kirkpatrick, Sweelinck en het nog altijd populaire kerstlied 'Twelve days of Christmas'.

Rusalki geeft een sfeervol en theatraal concert met midwinterliederen vanuit diverse landen en streken in Europa. Ze bezingen lange nachten, sneeuwlandschappen, de magie van de winter en het inluiden van de terugkeer van het licht. Maar de winter is ook een tijd van introspectie, samenkomen en midwinterrituelen. De liederen zijn ontroerend of juist grappig en er zijn canons en klaagzangen.

Kaartjes voor het kerstconcert van Alkmaar Vocaal kosten aan de deur 12 euro, inclusief drankje na afloop, en voor kinderen 6 euro. Pinnen is niet mogelijk. Het Rusalki-concert kost 10 euro, inclusief een glas glΓΌhwijn of warme chocomelk. Meer informatie op deterpoudorp.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? BelΒ 072 844 98 48Β of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl