HALstad Centraal

Vrijdagavond werd een Alkmaarse, wonende aan het Jollenpad, opgeschrikt door een harde knal en daarna nog een tweede. Ze dacht eerst aan vuurwerk, maar al snel bleek dat er een steen tegen haar raam was gegooid. De buitenruit was aan diggelen, de binnenruit had het nog gehouden. Maar goed ook, want de vrouw zat nog geen meter van het raam, met de gordijnen open.

"Het verhaal uit Sint Pancras lijkt erg veel op mijn verhaal", laat de gedupeerde vrouw weten. Dinsdag werd een gezin in het dorp opgeschrikt toen er bij hen een aantal stenen vol door het raam gingen. Al ging het daar duidelijk om een inbraak, terwijl het motief van de tweede steenwerper mogelijk van meer persoonlijke aard is.

Het gezin schrok zich namelijk nog een tweede keer wild toen het de gordijnen opende en een man al met één been in de erker zag. De Alkmaarse moet daarentegen volgens de politie door de dader gezien zijn. "Degene heeft volgens de politie de poort open gemaakt, is de tuin ingelopen en heeft van dichtbij, terwijl hij mij zag zitten, geprobeerd het raam stuk te krijgen", aldus de Alkmaarse.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl