Streekstad Centraal

Ze was even overweldigd, toen ze de cheque ter waarde van 2.500 euro overhandigd kreeg van De Zware Hufters uit Heiloo. Maar al snel realiseerde Lenny Kroone, moeder van Kees en begeleider op De Boog in Heerhugowaard, zich welke kansen dit prachtige bedrag, dat via Stichting Kees werd aangeboden, biedt voor de zes kinderen met autisme die er onderwijs en zorg krijgen.

"Voor de kinderen op De Boog is veel bewegen essentieel om te kunnen leren. Met dit geld hebben we daar ineens nog meer mogelijkheden voor!", vertelt de blij verraste Lenny. "We kunnen er bijvoorbeeld het trampolinespringen van betalen, een wekelijks hoogtepunt voor al onze kinderen."

De Zware Hufters zijn Theo Bakker, René Beerepoot, Sven Wittebrood en Peter Bijkerk. De naam komt van het favoriete biertje Zware Hufter uit Limmen. Het viertal reed zes jaar lang de Carbage Run, in zijn soort de gekste en grootste winterrally van Europa, en gaven sponsorgelden aan goede doelen. In 2018 zochten ze een nieuwe uitdaging en gingen voor de Cold Classic Car Experience. Als goede doel kozen ze Stichting KEES, ook uit Heiloo.

KEES kreeg de 2.500 euro die voortkwam uit de CCCE 2019 al in juni en besloot in overleg om dit aan De Boog van Autismecentrum Noord-Holland door te geven. De Zware Hufters deelden met veel plezier hun cheque nogmaals uit.

De Zware Hufters zijn zaterdag 21 december weer in ’t Loo om sponsoren te
werven voor de komende winterse rally. Net als vorige jaren kunnen vrijgevige mensen weer ‘vriendje voor een tientje’ worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl