Streekstad Centraal

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een bedrijfsbus, die geparkeerd stond aan de Aagje Dekenstraat in Alkmaar. De politie is op zoek naar getuigen van de autokraak, waarvan rond 01:30 uur melding was gedaan.

De inbreker verschafte zich toegang door de ruit van de rechter voordeur in te slaan. De politie heeft volgens een woordvoerder inmiddels contact gehad met de kentekenhouder van de bus, maar het is op dit moment nog niet duidelijk of er spullen zijn gestolen.

Wijkagent Bas Wijnen Twitterde over het incident, mede omdat bedrijfsbussen wel vaker doelwit zijn van autokrakers. Veelal gaat het om het gereedschap in de wagens. Hij raadt eigenaren aan om een schuifdeurslot aan te schaffen en wanneer nuttig een trekhaakslot.

Eventuele getuigen kunnen zich bij de politie melden via 112. Geef dan zo mogelijk een signalement van de inbreker en informatie (inclusief kenteken) over zijn of haar voertuig. Als het veilig kan, maak dan foto's of video en blijf de positie van de dader(s) doorgeven. (foto: Twitter / @POL_BWijnen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl