Streekstad Centraal

Dit jaar is het alweer de tiende keer dat Museum BroekerVeiling dienst mag doen als Pakhuis van Sinterklaas. Vanaf zaterdag 16 november zijn de lighallen weer omgetoverd tot een trainingscentrum voor de Pieten. Vooral belangrijk voor wanneer ze over de daken moeten om pakjes via de schoorsteen af te leveren.

Kinderen kunnen tot 5 december elke woensdag, zaterdag en zondag kijken hoe het er in het Pakhuis aan toe gaat, een Sinterklaas toneelstuk bijwonen, met Pieten meetrainen en ze helpen met allerlei klusjes. Eén van die klusjes in het weekend is pepernoten bakken.

Het Pakhuis is vanaf 16 november in het weekend open van 12:00 tot 17:00 uur en op woensdagen van 13:00 tot 17:00 uur. Entree bedraagt 7,75 euro per persoon vanaf 3 jaar, inclusief warme chocolademelk, limonade, koffie of thee met wat lekkers erbij. De Museumkaart wordt geaccepteerd. Voor een bezoek met de schoolklas, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op broekerveiling.nl. (foto: Facebook / Museum Broekerveiling)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl