Streekstad Centraal

Improvisatietheatergroep Papaver experimenteert op maandag 16 november bij Artiance in Alkmaar met rollen. Bijvoorbeeld die tijdens Sinterklaas. De jonge generatie kijkt er met smart naar uit, oudere generaties veranderen van rol. Ze relativeren het enthousiasme, grootouders romantiseren en mensen zonder kinderen profiteren van Sint-aanbiedingen.

Iedereen vervult in het dagelijks leven diverse rollen, afhankelijk van de situatie. Niet de persoon verandert maar wel de positie en de verhoudingen ten opzichte van omgeving.  Op een familiereünie ben je dan weer ouder, dan weer kind, dan tante, oom, neef of nicht. Improvisatietheater is bij uitstek geschikt om te experimenteren met allerlei rollen.

Papaver zoekt, uiteraard samen met het publiek, naar de verschillende rollen die een mens vervult. Aan de hand van alledaagse contacten worden die uitgeplozen.

Papaver is een van Nederlands grootste verenigingen op gebied van improvisatietoneel. Vooraf ligt niets vast. De voorstelling ontstaat ter plekke op basis van suggesties van het publieke. Papaver speelt voorstellingen door heel het land, maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien.

De voorstelling is van van 20:00 tot 22:00 uur, inloop is vanaf 19:30 uur. Kaarten kosten 8,50 per stuk. Meer informatie en reserveren op papaver.info.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl